Η Οικία

Η ΟικίαΗ ΟικίαΗ ΟικίαΗ ΟικίαΗ ΟικίαΗ Οικία

Καλώς ήρθατε στο νησί της Σκοπέλου, το πιο πράσινο νησί του Αιγαίου. Εδώ που τα πυκνά δάση καλύπτουν σχεδόν το 80% της έκτασής του και το βαθύ γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού δημιουργούν μία εικόνα απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς. Στη χώρα το μίγμα διαφόρων αρχιτεκτονικών ρυθμών είναι αισθητό, κάνοντας τους επισκέπτες να ταξιδέψουν στο χρόνο, ενώ ολόκληρο το νησί είναι γεμάτο από παλιές παραδοσιακές εκκλησίες, ξωκλήσια και μοναστήρια.

Στο χωριό Έλιος, 12 χλμ από το λιμάνι της Γλώσσας και 20 χλμ από το λιμάνι της Σκοπέλου, δημιουργήσαμε με πολλή αγάπη και μεράκι, μια ανεξάρτητη βίλλα 188 τμ. η οποία διαθέτει τέσσερα (4) υπνοδωμάτια, τρείς (3) ιδιωτικές τουαλέτες, μια (1) σαλονοκουζίνα και μια (1) ιδιωτική πισίνα 9x4. Η εξαιρετική και πλεονεκτική θέση του Elios Private Living μέσα στο δάσος και με θέα την θάλασσα, προδιαθέτει στιγμές απόλαυσης και ηρεμίας. Η κοντινή απόσταση στο χωριό Έλiος με όλες τις παροχές και η εύκολη πρόσβαση στην παραλία ολοκληρώνουν τις απαιτήσεις για έναν ιδανικό προορισμό διακοπών.

Μια ZEN απόδραση για εσάς, την οικογένειά σας και τους φίλους σας.

Elios Private Living

Καλώς ήρθατε στο νησί της Σκοπέλου, το πιο πράσινο νησί του Αιγαίου.

Μαγευτική θέα

Η μαγευτική θέα του βουνού και της θάλασσας, θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να απολάυσετε τις διακοπές σας μακριά από τα άγχη της καθημερινότητας.

Μακριά απο άλλες οικίες προσφέρεται πλήρη ιδιωτικότητα.